VERZORGEN WIJ HET BELANGRIJKSTE MOMENT VAN UW LEVEN.

Bij ons gaat slechts één huwelijksfeest per dag door, zo kunnen wij U met ons professioneel team onze volledige aandacht geven om U en uw genodigden in een andere dimensie te brengen. Wij bieden U vanaf 100 personen avondfeest een gratis overnachting aan ter plaatse bij ons. Wij maken tijd en luisteren naar Uw wensen om samen een uniek en persoonlijk droomfeest te realiseren. Ook uw huwelijksdienst kan bij ons doorgaan in intieme sfeer.

Onze grootste feestzaal heeft een capaciteit van 180 personen neerzittend met dansvloer, deze zaal kan uitgebreid worden in een L-vorm met een extra capaciteit van 60 personen tot 240 personen of, en met een open boven mezzanine zaal voor 170 personen. Onze aparte ruimte binnen voor recepties bij slecht weer kan 240 genodigden ontvangen, en bij mooi weer beschikken wij over talloze mogelijkheden buiten om tot 500 genodigden te ontvangen.

Onze troeven: aantrekkelijke prijs / kwaliteitmenu’s, prachtig authentieke locatie, een vriendelijke en persoonlijke bediening met een glimlach, een eigen keukenteam van 3 vaste koks die alles bereiden volgens de regels van de kunst. Met hun ervaringen in zowel sterrenzaken als klasse zaken zoals t ‘Oud Konijntje, Comme Chez Soi, l’Aquillon, Oud Walle, Sheraton, Orangerie Broel, La Reserve Knokke, barsten ze van talent en ambitie. Met respect van dagverse producten die ze op een creatieve en persoonlijke manier op niveau tot bij U brengen op hun bord met pure smaken en mooie presentaties.

Feestzalen Goed Ten Houte te Kortrijk is één van de zeldzame gesloten rustieke vierkantshoeves in België, die gedurende 2 jaar tijd volledig gerestaureerd werd, en terug in oorspronkelijke staat opgebouwd is, het opende zijn deuren in 1991. Gedurende de jaren die volgden werden tal van investeringen en renovaties uitgevoerd om de nieuwe trends en verwachtingen van ons cliënteel te kunnen opvolgen. Nu is het een unieke droomlocatie met prachtige tuinen en terrassen, een boomgaard, een vijver, een openluchtzwembad en een authentieke tijdloze binnenkoer, dit alles in een oase van rust maar toch heel vlot bereikbaar.

U kan ook kiezen uit onze andere feestformules zoals barbecue , walking dinner , buffetformule,