Op bepaalde datums organiseren wij aan heel democratische prijzen buffet op zondag, U kan met uw groep hierop aansluiten. Vind U het moeilijk om een menu samen te stellen voor uw gasten en bent U vanaf 50 volwassenen.

Kies dan voor één van onze buffetformules. Geslaagd voor iedereen.

Bij iedere formule vind U een waaier van gerechten, voor elk wat wils.

VISBUFFET VOOR 50 EURO PP VANAF 20 PERSONEN:

Gerookte zalm, Eitje met Noordzeesalade, Tomaat garnaal, Gerookte heilbot, Rivierkreeftjes,
Gerookte makreel, Krabsalade, Ceviche scampi’s, Terrine van vis, Aardappelsalade, Pastasalade.
brood, groenten en saus assortiment.

  • Extra Oesterbar 8 euro pp
  • Extra Kreeft belle-vue 18 euro pp
VLEESBUFFET VOOR 40 EURO PP VANAF 20 PERSONEN:

Carpaccio van rund, Steak tartaar, Beenham asperge, Vleessalade, Gevuld eitje, Paté van de Chef met
ajuin confituur, Gerookte eendenborst, Rillette, Gelakte Kippenbouten,Aardappelsalade, Pastasalade.
brood, groenten en saus assortiment.

  • Extra Spaanse iberico pata negra 5 euro pp
  • Extra Wagyu tataki 5 euro pp
BELGISCH BUFFET VOOR 40 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Stoofvlees, Vol au vent, Frieten, Rosbief, Tomaat garnaal, Paté van de chef met ajuin confituur,
Kaaskroketten, Steak tartaar, beenham asperge, Aardappelsalade, Pastasalade, brood, groenten en saus assortiment.

FRANS BUFFET VOOR 45 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Coq-au-vin, Bouillabaise, Escargot groene kruiden, Quiche lorraine, Terrine van eendenlever, Rillette,
Camembert, Roquefort, Sainte-Maure-de-Touraine, Epoisses, Ossau-Iraty, Brood, noten en fruitassortiment.

SPAANS BUFFET VOOR 35 EURO PER PERSOON VANAF 50 PERSONEN:

Paella met zeevruchten en kip, Tortillia, Calamaris, Andalousische gaspacho, Gambas al ajillo,Queso manchego,Pata negra, Chorizo, anjovis in azijn, gemarineerde olijven, brood en groeten assortiment.

ITALIAANS BUFFET VOOR 40 EURO PER PERSOON VANAF 50 PERSONEN:

Lasange, Osso bucco spirelli, Cennelonie van gegrilde aubergine, Carpaccio van rund, rucola salade,
tomaat mozzarella, Pasta pesto, Rucola salade, Artisjok, Focaccia en groenten assortiment

JAPANS BUFFET VOOR 45 EURO PP VANAF 50 PERSONEN :

Sushi bar, Teriyaki kip, Tempura van seizoensgroenten, Loempia’s, Dim sum, Telpura garnaal, Miso, sashimi van zalm en tonijn, zeewiersalade en rijst.

ZWITSERS BUFFET VOOR 45 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Raclette , Zwitserse ajuinsoep met toast en gryuere, Alpenmacaroni, Rosti, Tartiflette, Worst met mosterd,Tête de moines, appenzeller , viande de grison en emmentaler.

KAASPLANK 35 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

300 gram per persoon, de kazen worden gedresseerd met fruit, noten, gedroogde vruchten en seizoensfruit op een mooie houten plank, brood en boter.

DESSERTBUFFET BUSSINES 15 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Crème brulée, vers vruchtengebak, variatie schepijs, verse fruitsla, rijstpap met bruine suiker, tiramisu, assortiment patisserie en mini patisserie, duo chocolademousse.

DESSERTBUFFET ROYAL 17.5 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Crème brûlée, ijsgekoelde sabayon, verse fruitsalade, gemarineerde ananas of rode vruchten (in seizoen), variatie ijstaarten of gelegenheidsstaart, roomrijst met cointreau, duo chocolademousse, assortiment patisserie en mini patisserie, soufflé glacé en sorbet variatie.
Een zeer ruim en kleurrijk buffet waar vooral geproportioneerde porties aan te pas komen. De ijstaarten kunnen vervangen worden door een thema- of gelegenheidsstaart om het buffet te personaliseren. Buiten het afbranden van de crème brûlée serverensklaar.

MINI BROODJES BUFFET 11.5 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Jonge kaas, gekookte ham, brie, tonijnsalade, eiersalade, kip curry, paté en preparé.

VIER LANDEN BUFFET 55 EURO PP VANAF 50 PERSONEN:

Kies twee gerechten uit vier onderstaande landen en geniet van een de verschillende keukens.
Aangevuld met Aardappelsalade, Pastasalade, brood, groenten en saus assortiment.